Fugt & Glød

Sommer i DK?

Hvad sker der lige, for den sommer, vi har fået i år? Altså jeg klager på ingen måde – både fordi jeg er ret stor fan af sommer, sol og varmen, men også fordi jeg nødig vil være én af dem, der beklager sig over varmen, når den endelig er her – men det er da ret crazy! Forhåbentlig fortsætter det heeeele sommeren. Jeg vil mægtig gerne have solskin, når jeg bliver student, og det er bare mere rigtig sommerferie, hvis der er varmt og man kan gå med bare tæer i græsset, tage til stranden og spise is.

Vi har planlagt en tur til Spanien, så på den måde skal jeg nok få noget solskin, men jeg håber alligevel på dansk sommer også. Hvis det virkelig holder stik, kunne man næsten få lyst til at blive i DK. Det ville i hvert fald ikke være den værste sommer, at blive herhjemme, når nu vejret viser sig fra sin noget eksemplariske side. Der findes jo mange skønne steder i DK, der kun bliver endnu dejligere i solskin og +25 grader! Hvadenten man så er til hoteller i Blokhus eller storbyferie i København, til campingferie nær stranden eller sommerferie hjemme i haven, så er Danmark virkelig dejligt. Og cirka en milliard gange dejligere, når solen skinner!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med strandhotellet-blokhus.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fugt & Glød