Ny Mønstret Sommerbluse

Sommer & Sandaler

BeFunkyCollage

eget billede og sandaler fra Reef

Sommer: Sol, strand, solcreme, sand, sommerbær, solbriller, saltvand, sodavandsis og sandaler. Alle de S-ord, som jeg forbinder med sommeren. Man kan nærmest fornemme sandet mellem tæerne, mærke varmen fra solen og den lette brise fra havet og smage sodavandsisen.

Det er ikke meget sommer, vi har fået i år. Jeg hørte her den anden dag, at der i skolernes sommerferie har været 2(!) dage uden regn et eller andet sted i DK. Og selvom det er klichefyldt at brokke sig over vejret, og det jo i og for sig er fjollet, da det ikke er noget, man kan ændre, så har det nu alligevel ikke været den sommer, jeg havde drømt om.

Sommeren ’16 er ved at være ovre, og selvom jeg håber på lidt sensommersol, er det nok ikke så realistisk at det pludselig vender og bliver 25 grader og skyfri himmel.

I stedet satser jeg på at tage revanche næste år! Jeg skal gå i sandaler og have bare ben hele sommeren – og jeg håber virkelig, at vejret vil bakke op om den plan!

Hvis det skal lykkes så tror jeg også, at jeg skal have investeret i et par sandaler mere. Jeg har et par klipklapper og et par Birkenstock, men jeg kunne godt bruge en mellemting mellem de to. Altså et par klipklapper i lidt kraftigere og bedre kvalitet. Parret jeg har sat på collagen herover er fra mærket Reef, fundet på hjemmesiden her, og de kunne godt være et bud.

Krydser fingre for at sommeren ’17 bliver varm og god!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med havhokeren.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Mønstret Sommerbluse