Sidste Årsprøve & Afslutning på 1.G

SOMMERFERIE!

IMG_7324NU(!) har jeg sommerferie. Sådan rigtigt og helt officielt! Forfanden, hvor er det rart! Den sidste årsprøve gik godt, og jeg kan dermed gå på sommerferie med god mavefornemmelse og samvittighed. Jeg glæder, glæder, glæder mig til adskillige uger, hvor jeg kan gøre dét, jeg allerhelst vil: Blogge, arbejde, træne, ses med veninder, bage og lave mad, bruge tid med min familie – og vigtigst af alt slappe af og lade mentale op. Forhåbenligt bliver det danske sommervejr godt, med mulighed for sol, strand og is, og så håber jeg også på en dejlig rejse sydpå.

…Jeg starter desværre ferien med at være småsyg, så min aften bruges på sofaen med mine forældre og Gossip Girl som selskab. Ganske hyggeligt, men jeg hader at have det sådan her. Håber det er bedre imorgen, og at det bare er min krop, der beordrer mig på at slappe af NU, hvor jeg kan tillade mig det.

Ønsker jer en herlig sommer og ferie, når I når dertil! Hvad er jeres planer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste Årsprøve & Afslutning på 1.G