Bålaften

Sommerferieplaner #1: Dresden

Til sommer skal jeg med min familie på bilferie ned gennem Europa. Vi kører i retning mod Kroatien, men gør flere stop på vejen derned i forskellige storbyer. Første stop på turen er Dresden, der ligger i det sydøstlige Tyskland, lige før grænsen til Tjekkiet. Her har vi to overnatninger, og dermed en hel dag, hvor vi primært blot skal slendre lidt rundt i den gamle bydel. Det skulle være en utrolig smuk by, med mange historiske og gamle bygningsværker, så jeg er sikker på et det er en rigtig hyggelig by at gå på optagelse i.

Og så er der nogen der glæder sig meget til dette: The Transparent Factory of Volkswagen. Mine brødre glæder sig helt ustyrligt, og det er da også dem, min far bruger som argument for at besøge bilfabrikken, men jeg har ham mistænkt for at glæde sig mindst lige så meget. På nogle punkter er de lidt nogle drengerøve. Men jeg må jo også indrømme, at jeg faktisk også glæder mig lidt. Det ser ret stort og imponerende ud, så det bliver spændende med en rundvisning. Og arkitektonisk set, er det jo også en flot bygning!

Det er vist de planer, der er lagt for Dresden, der er første stop på vores Europa Tour.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bålaften