Min Træning // Uge 22

Sommerferieplaner

c0187d190be5e5bffc769763260c4f42Sidste år måtte vi aflyse vores udlandsrejse i sommeren, fordi jeg ikke havde det godt. Men nu har jeg det (heldigvis!) bedre, så i år skal vi afsted! For nylig har jeg fået en succesoplevelse med i bagagen, fra da jeg var i Lissabon, så jeg er rimelig fortrøstningsfuld og sikker i min tro på, at det nok skal gå.

Vi har været lidt i tvivl om hvor vi skulle tage på ferie, og vi har haft mange destinationer oppe og vende. Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien, Grækenland. Vi er endt på 14 dage rundt i Sydspanien, hvor vi skal besøge nogle forskellige byer, men også have en uge hvor vi bare slapper af i en feriebolig. Vi skal spise lækker mad, slappe af, bade, sole og se spændende steder. Ih, jeg glæder mig!

Italien var som sagt også på vores liste over mulige destinationer. Vi har været der én gang før og det var et skønt, skønt sted, som vi alle godt kunne tænke os at komme tilbage til. Særligt Amalfikysten (prøv lige at lave en google-søgning på det) ser SÅ betagende smuk ud. Hvis vi ikke skulle have været til det sydlige Spanien, kunne jeg godt forestille mig at vi havde booket en feriebolig i Italien – fx. gennem Italia Villas, der udlejer en del ferieboliger i Italien, Kroatien, Kreta, Cypern, Østrig, Schweiz, Frankrig og Tyskland. Der er altså bare noget ekstra dejligt over at have sit “eget” sted, og en base man kan vende hjem til, når man har været på udflugter. Vi er ikke så meget til hoteller, men ret vilde med ferieboligerne, der også giver mulighed for selv at lave mad. Og det er da oplagt, hvis man fx. rejser i lande som Spanien, Italien og Frankrig, hvor det vrimler med lækre råvarer.

Book feriebolig i Italien her, hvis I er blevet fristede af Amalfikysten – eller book til et andet europæisk land, hvor I gerne vil ned og nyde livet i en lækker feriebolig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Træning // Uge 22