InstaMoments #38

Sommersalat med Nødder & Kerner

Den her salat er meget, meget enkel, men egner sig utrolig godt til det meste. Jeg vil anbefale at bruge en masse friske, danske, solmodne og forskellige cherrytomater, da det er det, der, ifølge mig, giver denne en rigtig lækker smag af sol og sommer. Derudover er det de sprøde nødder, og den meget simple men lækre dressing, der gør denne salat til noget særligt. Jeg bruger en hindbæreddike, der smager lidt ekstra friskt og syrligt, men hvis du ikke lige har det, kan en anden eddike helt sikkert også bruges! 
Hvis vejret er til det hjemme i DK, vil jeg anbefale jer at spise denne salat som tilbehør til grillmaden!
Opskrift på sommersalat med nødder og kerner til 6-8 personer:
1 stor pose blandet salat
2 peberfrugter (jeg brugte en rød og en orange)
15-20 cherrytomater i forskellige størrelser, farver og former
100 g. blåbær
dressing:
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hindbæreddike
1/2-1 tsk. honning
et nip chiliflager (kan udelades)
salt & peber
topping:
3 spsk. mandler
3 spsk. græskarkerner
3 spsk. cashewnødder
  1. Skyl, rens og tør din salat, og bræk den i mundrette bidder.
  2. Fjern kernerne fra peberfrugterne, og skær dem derefter i helt tynde skiver.
  3. Skær cherrytomaterne i halve eller kvarte alt efter størrelse.
  4. Bland dressingen sammen, smag den til og vend den i salaten.
  5. Rist nødder, mandler og kerner på en varm, tør pande, til de er let gyldne og der dufter dejligt at ristede nødder.
  6. Lad dem køle let af, og drys dem over salaten lige inden servering. 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #38