Outfit: 180816

SPIS! Madmarked // Odense Food Festival

spis1

I denne uge har der været SPIS! Food Festival Odense. En vaskeægte madfest med forskellige events og pop-up arrangementer i løbet af ugen, og så et brag af et madmarked her i weekenden, til at afslutte festlighederne. Jeg har ikke selv haft tid til at deltage i madkurser, -foredrag, -smagninger og hvad der ellers har været, men til gengæld havde min mor og jeg bestilt billetter til mad-markedet, som vi så besøgte i går.

spis2// Glad og mæt af smagsprøver, siddende i solskin med en kop pour-over kaffe //

Der var bare SÅ meget lækkert! Vi har været på en del markeder, når vi har været ude og rejse (se fx. London her og Barcelona her), men det her var virkelig også fint. Der var smagsprøver en masse, og en god, summende og rar stemning. Boderne var relevante, “sælgerne” passionerede og engagerede, og priserne i orden. Jeg er en vaskeægte foodie, så jeg elsker sådan noget her, hvor man kan få lov til at snuse (eller rettere smage), blive inspireret og købe lidt særlige ting med hjem. Jeg kunne have købt så meget og spist så meget. Vi formåede at begrænse os (omend blot en smule), men kom også hjem med nogle virkelig gode ting.

spis3

Vi spiste os mætte i smagsprøver og fik bl.a. smagt grill- og spegepølser fra forskellige gårde, chokolade fra Kring og nødder fra Nuts’n’More, frugt og grønt fra forskellige forhandlere, en del juices, is fra Skarup og brød fra Wendorf, pizzaer bagt på hampemel, og meget, meget andet. Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade samt citronfromage fra Byens Køkken, der bringer ud til plejehjemmene i Odense kommune, fik vi også smagt. Ret fint at de sådan viste frem, hvad de serverer til borgerne. Der var meget andet, vi også kunne have smagt (og meget, vi kunne have smagt igen!) for det hele var bare så lækkert og spændende. Der var også mulighed for at købe et helt måltid, men vi fik spist os mætte i smagsprøverne. Der var ellers også mange interessante boder med forskellig mad – alt fra veggie-burgers og gourmet-hotdogs, over pandekager og smørebrød, til thai-food og empanadas. Arhmen altså – det havde været helt svært at vælge, hvis vi havde været sultne nok til at spise et fuldt måltid.

spis4

Med os hjem fik vi et abonnement til Årstiderne, hampemel og hammus (hampe-hummus) fra Møllerup Gods, en virkelig lækker jordbærsirup, frugt og grønt, ølandshvedemel, samt noget lækker olivenolie, salt og juice. Og igen kunne vi have købt SÅ meget mere, men det skulle jo også slæbes op til bilen (og betales…)

Jeg er vild med madmarkeder, og jeg glæder mig allerede til SPIS! kommer til Odense igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: 180816