Noget om at gå til Eksamen & Post-Eksamens Træthed

Sporty Sweet

sportysweet

I dag skal det handle lidt om fashion her på bloggen. Det er ikke dét, jeg skriver mest om, men det er stadig noget, jeg går op i og ind i mellem deler med jer – fx. i mine outfit-indlæg. Indlægget her skal handle om en trend, som jeg synes er ret fin: Nemlig at kombinere forskellige stilarter, og på den måde kreere spændende outfits fyldt med kontraster.

Det er muligt at kombinere mange forskellige stilarter – et klassisk eksempel er blondetoppen med læderjakken eller kjolen med sneakers. En anden kombinationsmulighed er at blande noget meget feminint (fx. smykker) med noget lidt mere casual og sporty som fx. en H2O t-shirt. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle sige det, men jeg er faktisk blevet lidt vild med de retro-agtige t-shirts, der er kommet på markedet igen, og som man fx. kan finde hos www.h2o-sportswear.com. Jeg synes, de er ret nice!

Og hvis man så kombinerer sådan en sporty t-shirt med nogle smykker fra brands som Julie Sandlau, der laver ret feminine og enkle smykker, giver det lidt kant til outfittet, der gør det lidt mere interessant. På den måde har man også mulighed for at gøre et retro-item som en H2O t-shirt til sit eget, ved at implementere det i sin egen stil. Det er ret fint, synes jeg, og jeg beundrer altid folk, der formår at lave modige kombinationer og få det til at se fedt ud.

Jeg tænker, at H2O t-shirten ville tage sig rigtig godt ud sammen med forholdsvis enkle smykker. Fx. en halskæde med et helt enkelt vedhæng, eller blot en simpel kæde, helt uden vedhæng. Begge dele har jeg kunnet finde hos Julie Sandlau! En fin ring kunne ogå være meget god til at skabe lidt mere kontrast, så hvis I er mere til ringe, så følg linket til udvalget af ringe.

Hvad tænker I om at kombinere forskellige stilarter? Er det noget, I gør jer i? Og hvad synes I om trenden?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med H2O Sportswear og Julie Sandlau

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at gå til Eksamen & Post-Eksamens Træthed