Lillebælt Halvmarathon

Squashsalat med Mandler

Salaten her er så simpel, som noget kan være. Den er super frisk og let, og passer særligt godt som tilbehør til grillmenuen. Jeg serverede den i hvert fald til årets første grillmiddag, og den faldt i god jord. Også min mor, der normalt ikke bryder sig om squash, synes faktisk at det smage dejligt.

I dag skal jeg til konfirmation igen, igen. Spændt på hvordan det bliver med halvmarathonben. Haha! Rigtig god søndag til jer! Og har I forresten husket mors dag?

Opskrift på squashsalat med mandler til 3-4 personer (som tilbehør):
1 squash (lille/mellem størrelse)
saften fra 1/2 citron
1 spsk olivenolie
1 tsk akaciehonning
ca. 10 mynteblade
salt & peber
en god håndfuld mandler

  1. Skær squashen i lange, tynde bånd med en gulerodsskræller.
  2. Pisk citronsaft, olie og akaciehonning sammen.
  3. Hak mynten helt fint, rør den i dressingen og smag til med salt og peber. 
  4. Vend squashbåndene i dressingen, og lad den trække en halv times tid på køl.
  5. Bag mandlerne ved 180 grader i 5-10 min til de er let gyldne, lad dem køle af, hak dem groft og drys dem over salaten lige inden servering.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillebælt Halvmarathon