Mellemøstlig Inspireret Linsesalat med Lynsyltede Gulerødder

SRO: Done! // Nu: Vinterferie!

img_3324

Min SRO er færdig! Faktisk holdt min tidsplan nogenlunde, og jeg blev (stort set) færdig i går aftes. Dog var der lige nogle småting, der skulle rettes i dag, et abstract der skulle skrives og nogle bilag, der skulle sættes ind. Men i det store og hele, så holdt jeg mig til planen om at skrive onsdag/torsdag, og så bare rette fredag. På trods af en mindre krise onsdag aften.

Men, men, men. Det gik! Og nu er jeg færdig! Og det betyder at jeg kan holde tidligt fri i dag, og dermed virkelig nyde, at jeg nu har fået vinterferie. Vinterferien bliver dog en noget tæt pakket én af slagsen, med mange planer, men jeg glæder mig alligevel til at kunne tage det hele i en smule langsommere tempo, end jeg plejer. Og så er det gode og rare planer, hvilket jo også hjælper en del.

Vi skal holde dåb (for Rasmus, ja) og fødseldag (for Malthe), jeg skal arbejde en del (det er faktisk overraskende rart at være tilbage i caféen!), lave en matematikaflevering og læse en bog (når der nu skal være lektier i ferien, er det nu ok), og så skal jeg nogle dage i sommerhus med min familie. Jeg glæder mig!

For nu vil jeg sende min SRO (gisp! Jeg ved ikke om jeg tør!) og så vil jeg holde fri. I eftermiddag tager jeg til Odense med min mor, og har planer om at fejre ferien med en kop købe-kaffe. Det har jeg fortjent.

God weekend og ferie, hvis I har det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellemøstlig Inspireret Linsesalat med Lynsyltede Gulerødder