Outfit: 150816

Stadig syg…

syg

Jep, jeg er stadig syg… Ikke så syg, at jeg er hjemme fra skole, men syg nok til at jeg på ingen måde føler mig frisk. For fanden, det er noget øv, og jeg vil bare gerne være rask. Nu.

Sygdomssymptomerne spænder fra snot, hoste og ondt i halsen, til hovedpine, småkvalme og manglende appetit. Jeg føler mig fuldstændig drænet for energi og bare træt, træt, træt. Jeg klarer mig gennem skoledagen, dopet på panodil og strepsils (og kaffe, hvis jeg ikke har for meget kvalme), og når jeg så har fri, har jeg mest lyst til bare at tage hjem og sove. I går måtte jeg melde mig syg på arbejdet, hvilket ellers aldrig sker, både for min egen skyld, men også af hensyn til kunderne og mine kollegaer, som jeg helst ikke skulle smitte.

Jeg hader at være småsyg på denne måde. For jeg er virkelig dårlig til at erkende og accpetere, at jeg er rigtig syg, og i stedet bruger jeg kræfter på at irritere mig over, at jeg ikke bar kan dét, jeg gerne vil. Jeg vil gerne på arbejde, i skole, lave mine afleveringer, træne, ses med veninder og familie, men jeg har bare ikke kræfter til særlig meget. Samtidig er jeg ikke så syg, at jeg synes, at jeg kan retfærdiggøre at blive hjemme og aflyse alt – så skulle jeg slet ikke have været i skole denne uge.

Men jeg må tage den så meget med ro, som jeg kan. Det vil sige eftermiddage og aftener uden planer og ingen træning, som det ser ud lige nu. Skole er trods alt min førsteprioritet, og selvom det piner mig, at jeg ikke kommer ud og løbe (mit hoved har så meget brug for det, og jeg føler mig så rastløs), så har jeg bare ikke energi til det.

Øv, hvor jeg håber det snart er ovre. Gode tips modtages med kyshånd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: 150816