Beetle

Summer Outfits

Summer I
Se hvor tingene forhandles HER
Summer II
Se hvor tingene forhandles HER
Summer III
Se hvor tingene forhandles HER
Summer IV
Se hvor tingene forhandles HER


Summer V
Se hvor tingene forhandles HER
Hvor kunne jeg godt bruge noget varme, sol og disse 5 outfits. De måtte alle gerne havne i mit skab, inden jeg skal til USA. Alle outfits er helt fantastiske synes jeg, og så er jeg overbevist om at de også er enormt anvendelige og behagelige i varmen. Tilpas fine, men også lette og enkle – perfekte til varme!
Hvilket outfit er jeres favorit?
Vil I også have sommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beetle