Det Gode Liv // Jane Faerber fra Madbanditten

Sund Pastaret på 10 Minutter!

img_0897

Jeg fik en ny dyb Hammershøi-tallerken i fødselsdagsgave, der er helt perfekt til pasta, og det gav mig lyst til at smutte i køkkenet, da det blev frokosttid dagen efter.

Resultatet blev denne sunde pastaret, der smagte overdrevet lækkert! Det var lidt en videreudvikling af min fars hofret, fra da jeg var lille: Pasta med pølser. Denne er dog i en lidt grønnere og sundere udgave, med lidt flere ingredienser og lidt mere smag.

Retten består af pasta (jeg brugte en pasta lavet på sojabønner for ekstra protein), pølser og lidt forskellige grøntsager, og kan vitterligt laves på den tid, det tager at koge pastaen! Pastaen supplerede jeg også med “squash-spagetti” da det er en smart måde at snige flere grøntsager indenbords på en lækker måde.

Pølser og parmesanost kan godt udelades, og så er retten pludselig helt vegansk! Evt kan der tilsættes kikærter, tofu eller en form for vegetar-erstatningsprodukt, for lidt mere fylde og smag.

Jeg kan I hvert fald anbefale jer at prøve kræfter med pastaen, næste gang I vil have et nemt, men virkelig godt måltid, som man bliver glad i både krop og sind af at spise!

img_0898

Opskrift på nem pastaret på 10 minutter, 1 person:
pasta (jeg brugte en spagetti lavet på sojabønner)
1 dåse hakkede tomater
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1/2 chili
4-5 cocktailpølser (kan udelades og evt. erstattes af kylling, tofu, kikærter, vegansk køderstatning eller andet i den dur)
1/2 squash
1 tsk balsamico
salt og peber
friskrevet parmesanost (kan udelades)

  1. Bring vand i kog, tilsæt lidt salt og pasta. Lad den koge efter anvisning på pakken.
  2. Hæld de hakkede tomater i en si med balsamicoeddike og salt, og lad vandet løbe fra.
  3. Skær løg i tern, hvidløg og chili i skiver og pølser i stykker.
  4. Svits rødløgene i lidt olie, til de er bløde og gyldne.
  5. Tilsæt hvidløg, chili og pølser, og steg til pølserne også er brunet let.
  6. Lav squashen til “spagetti” med et juliennejern
  7. Put de afdryppede, hakkede tomater i gryden og lad dem varme hurtigt igennem.
  8. Hæld vandet fra pastaen, og hæld det i gryden sammen med squash-spagettien.
  9. Vend det hurtigt rundt, og server i en dyb tallerken med et drys parmesanost på toppen.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Gode Liv // Jane Faerber fra Madbanditten