Fastelavn er mit navn...

Sunde & Veganske Bananmuffins

IMG_7662

Jeg modtog for noget tid siden nogle produkter fra Natuzone. Det er naturlige, veganske proteinprodukter, der kan bruges som et fint supplement i kosten.

Jeg fik lavet de lækreste bananmuffins med deres sojaprotein, men fik aldrig delt opskriften med jer. Den kommer så nu!

IMG_7667

For de her muffins er for gode til ikke at dele. De er sukkerfri, melfri, glutenfri (hvis man bruger glutenfrie havregryn) og helt veganske. Og så smager de bare hammer godt! De fungerer helt perfekt som mellemmåltid og som et lille, sødt mellemmåltid. Opskriften får I selvfølgelig herunder.

IMG_7665

Opskrift på sunde, veganske bananmuffins,9 stk.:
1 banan
1 spsk ahornsirup
1 dl finvalsede havregryn
1/2 dl grovvalsede havregryn
1/2 dl sojaprotein fra Natuzone
1 spsk FiberHUSK
1 tsk chiafrø
1 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
et nip salt
et nip vaniljepulver
2 dl kokosmælk (eller din foretrukne mælk)
crumbletopping:
1/2 banan
1 tsk kokosolie, smeltet
1 tsk ahornsirup
2 spsk finvalsede havregryn
2 spsk grovvalsede havregryn
2 spsk mandelsplitter
et nip salt

  1. Mos bananen og rør den sammen med ahornsirup.
  2. Bland alle de tørre ingredienser, og rør dem i bananmosen skiftevis med mælken.
  3. Fordel dejen i 9 muffinforme
  4. Lav så crumbletoppingen: Mos bananen og rør alle ingredienserne sammen.
  5. Fordel crumbletoppingen på de 9 muffins.
  6. Bag ved 180 grader i 20-30 min til de er let gyldne og gennembagte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavn er mit navn...