6 x Favorit Konfekt anno 2017

Tanker efter SRP

img_1192

I går aftes afleverede jeg min opgave. Shit. Yes. Fuck. Juhu! Det var det vildeste antiklimaks og en helt crazy forløsning. På den ene side vildt fedt at være færdig, men også skræmmende ikke at kunne gøre mere. At den nu bare er ude af mine hænder, og det er umuligt for mig at rette eller ændre i noget. Det er vildt mærkeligt. Jeg føler, jeg blev færdig. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, jeg ville have gjort anderledes. Men alligevel er jeg i tvivl. Og virkelig spændt på at få respons – som jeg skal vente 8-9 uger på. Yirks.

Men den er afleveret! Den er færdig! Og jeg har juleferie! Yes mand! Det må jeg bare glæde mig over nu, og så må jeg tage karrakter og kommentarer til den tid.

Lige nu sidder jeg på Den Lille Smalle inde i byen og venter på, at Alberte bliver færdig med at arbejde. Så skal vi nemlig ud og drikke kaffe sammen, og det glæder jeg mig sådan til. Vi har slet ikke set hinanden her i skriveperioden, så det bliver mere end dejligt! Jeg tog forholdsvis tidligt ind til byen, efter at have været til juleafslutning på VG, for at købe de sidste julegaver. Det er lykkedes, og lidt til mig selv er det også blevet til. Et par fine kogebøger og lidt delikatesser, som jeg synes, at jeg har fortjent. Fra mig til mig.

Jeg ønsker jer en herlig juleferie med alle jeres kære, når I når dertil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x Favorit Konfekt anno 2017