Striber fra Pieces

Tidlig Weekend

IMG_9419

// En weekend-morgen-favorit: Bananvafler med toppings + kaffe //

Jeg gik på weekend i går, og for fanden, hvor er det rart. Ja, undskyld mig, men denne ekstra weekenddag jeg har fået foræret er så velkommen og lige netop hvad jeg havde brug for. Jeg kan (for det meste) godt lide min hverdag, og synes jeg har fået struktureret og opbygget den på en måde, hvor jeg kan finde tid til det meste af dét, jeg gerne vil. Men indimellem er det altså rart med lidt afveksling og dage, der afviger lidt fra hverdagens trummerum. De sidste dage har jeg også følt mig lidt skoletræt, så det passede mig rigtig fint at denne uge kun var 4 dage.

Mine veninder og jeg tog til Odense, da vi fik fri kl. 12, for at fejre tidlig weekend, og havde således den hyggeligste eftermiddag, hvor vi drak kaffe fra den fineste café i en solskinsplet på fortovet, fik kigget lidt i butikker og ellers bare tullet rundt, snakket og grinet. Så dejlig måde at starte weekenden på. Efterfølgende tog jeg en hurtig tur hen for at besøge min mormor og kusine, der også kommer på besøg i dag, inden jeg tog toget hjemad. Var glad helt ned i maven, da jeg kom hjem.

IMG_9421

// Efterårstoppings på vaflen i dag: Chiagrød (lavet på chiafrø, soyamælk, skyr og et drys kanel) vaniljeprikket æblemos, friske figner, hjemmelavet nøddesmør, ahornsirup og lidt afskallede hampefrø //

I dag er dagen også startet på bedst tænkelig vis. Jeg vågnede tidligt før mit vækkeur, men blev liggende til det ringede. Jeg snørrede løbeskoene og var ude af døren samtidig med at mine brødre kørte mod skolen. Solen brød igennem skyerne mens jeg løb, og der var så dejligt stille gennem byen. Jeg var små-øm efter yoga, men løsnede hurtigt op og havde overskud til at skrue tempoet op og løbe et par tempo-kilometer. Det var en af de ture, hvor det hele bare gik op i en højere enhed, og jeg ret hurtigt kom ind i det “flow” jeg oplever, når jeg løber. En tilstand hvor min krop arbejder og mine tanker flyver – og jeg bare har det godt.

Hjemme igen ventede der vafler i køleskabet (så smart at lave en større portion, så der er morgenmad til flere dage), og så var det ellers bare at fylde toppings på, lave en kop kaffe og sætte sig til rette her ved computeren, for at skrive dette indlæg til jer. Resten af dagen skal gå med hyggelige projekter og små-praktiske ting. Præcis hvad jeg har lyst til.

Jeg håber også at I har haft en god start på dagen, at I har rare ting på programmet og at I får den bedste weekend, når I når dertil<3

IMG_9416

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Striber fra Pieces