Small Christmas Presents

The Organic Sheep

Den her gave er det blødeste, jeg nogensinde har ejet! Det er simpelthen så lækkert og blødt, og jeg er har bare lyst til at synke ned i det hele tiden. Det er fra The Organic Sheep og jeg går derfor med en tro om at dette får har haft et godt liv på Island, inden det er blevet dekoration på mit værelse. Det er en af de langhårede slags, og det er købt som helt hvidt. Det har dog en mørk “skønhedsplet” (som I ikke kan se på billederne), men det synes jeg bare bidrager med ekstra charme. Der er altså noget særligt over et ægte skind, i stedet for et kunstigt et. Det passer fuldstændig perfekt i min Eames stol, og ser ud som om det er lavet til mit værelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Small Christmas Presents