Hvisk Stylist

Tiltrængt Morgenro & Havregrød

IMG_4864 IMG_4873Jeg har løbet stærkt de sidste par dage. 3 lange skoledage fra 8:30 til 15:50, førstehjælp i mandags, træning og teori i tirsdags og træning + dansk aflevering i går. Altså tre lange dage i rap, hvor jeg har været igang fra tidlig morgen til sen aften, og slet ikke haft tid til bare at sidde og nyde en kop kaffe.

Det er heldigvis gået over al forventning, og jeg har haft det bedre mens jeg stod i det, end jeg havde frygtet. Jeg vidste på forhånd, at jeg ville få travlt, så det har måske gjort at jeg kunne indstille mig lidt på det, og forberede mig mentalt på tre hårde dage.

Tror også det har haft indflydelse at jeg kunne “se lyset”. For i dag, torsdag, og imorgen, fredag, har jeg meget korte dage. I dag kun 2 moduler, og imorgen ét enkelt. Det hjælper lidt på det.

Så her til morgen har jeg haft tid til at nusse (lidt ekstra) om min morgenmad og drikke min kaffe i ro og fred. Virkelig dejligt, og præcis den pustepause jeg havde brug for. Og så er det jo weekend liiiige om lidt, og jeg synes i den grad at i dag er en ægte lille-fredag. Jeg er nærmest allerede gået på weekend oppe i mit hoved!

Jeg vender tilbage lidt senere med et indlæg, jeg har gået og brygget på et par dage, og som jeg håber bliver taget godt imod. For nu kan I få opskriften på min yndlingshavregrød, der er på menuen flere gange om ugen – med varierende topping alt efter tid og lyst.

IMG_4867

Havregrød, 1 person:
1 dl. havregryn
1 tsk. chiafrø
et nip salt
ca. 2 dl. vand
topping (et forslag)
1/2 lille æble
1/2 lille banan
3-4 valnødder
1 tørret figen
1 spsk. ristet kokosmel
en smule akaciehonning

  1. Bland gryn, chiafrø, salt og vand i en skål og giv det 2 minutter i mikrobølgeovnen.
  2. Rør i grøden, og giv den 30 sekunder mere.
  3. Skær æblet i små tern og bananen i halve skiver.
  4. Hak nødderne groft og skær den tørrede figen i små stykker.
  5. Top grøden med æble- og bananstykker, nødder og figen, et drys kokosmel og til sidst en smule akaciehonning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk Stylist