Beach Bar

Torsdagsmorgen & Løbetanker

IMG_5721

// Post-running breakfast: Proteinbolle med ost og sukkerfri marmelade, og med peanutbutter, banan, chiafrø og kakaonibs, et par jordbær og valnødder og en kop kaffe //

Så blev der tid til endnu en live morgen-update. Jeg sidder og hænger over kaffen (har lige fyldt koppen op igen) og har lige spist den sidste bid af min bananmad. Jeg møder nemlig sent i dag.

Vågnede op til en grå himmel og regn, og med semi-dårligt humør og hovedpine. Tænkte at den planlagte løbetur nok ikke var den bedste idé, men jeg følte mig rastløs, og selvom jeg var (læs: er) træt, kunne jeg mærke at det ville gavne mig mere, at snøre løbeskoene og nuppe en kort tur, end at blive under dynen en halv time længere. Mit hoved trængte simpelthen til at komme ud i den friske luft. Så da der så var et hul i skyerne og faktisk en smule morgensol(!) var jeg ikke længe om at tage den endelige beslutning, og skynde mig i løbetøjet.

Og det var den helt rigtige beslutning. Hovedpinen lurer stadig og humøret er ikke i top, men jeg føler mig (en smule) mere i balance og som at mit hoved lige er blevet rystet lidt på plads. Det vidner altså om, at motion (og for mit vedkommende især løb), ikke kun er en sur pligt / noget der skal overstås / til for at holde kroppen sund, men at det i den grad også er et redskab til at få det bedre og gøre noget godt for sig selv. Løb kan være en form for terapi, hvis man fokuserer mere på følelsen af velvære og det faktum at man gør noget godt for sig selv, end distancen/farten/præstationen. Det er i hvert fald min erfaring.

Nu vil jeg drikke den sidste slurk kaffe, og begive mig afsted mod gymnasiet. Har kun to moduler, så det skal nok gå, men jeg glæder mig til at være hjemme igen.

Ønsker jer alle en dejlig dag. Husk at passe på jer selv, mærke efter og gøre dét, I har brug for. Og at nyde det, ikke mindst!

IMG_5722

// Ligeså vel som løb kan være en form for terapi, så er god morgenmad og god tid heller ikke at kimse ad. Det er i hvert fald en form for selvforkælelse, som jeg nyder og ynder at bruge tid på //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach Bar