Små Ting

Træthed & Tiltrængt Morgenro

IMG_8949

Jeg er blevet ramt af hverdags- og gymnasietrætheden. Hårdt. Som en mur, jeg er tordnet ind i med 120 km/t, uden overhovedet at nå at tage fra. Men der er ikke rigtig tid til at ømme sig – jeg må bare videre. Måske se, om jeg kan skrue tempoet en smule ned, så jeg ikke slår mig helt så hårdt. Men det er svært. For jeg vil gerne det hele (og mere til) på den halve tid, og det går bare ikke særlig godt hånd i hånd med søvnløshed.

17augustmorgen

Jeg kan ellers godt lide, at være tilbage i hverdagen. Jeg kan lide de fleste af mine fag, og kan lide at have noget at stå op til. Min kalender er fyldt med skole, aftaler, arbejde og træning – præcis som jeg kan lide det. Denne hverdags- og gymnasietræthed, jeg er blevet ramt af, er ikke en “jeg-gider-ikke-skole”-træthed, men blot en fysisk træthed som konsekvens af lange dage, mange bolde i luften og minimalt med nattesøvn. Jeg kan godt lide min hverdag – jeg har bare travlt og får ikke sovet nok. Derfor er planen, at jeg kører videre (fordi det gør mig glad, at få noget fra hånden), men ser om jeg måske kan huske også at passe lidt på mig selv – og gerne få sovet noget mere.

IMG_8948

Derfor var mit aflyste morgenmodul også kærkomment. Jeg droppede morgentræning, selvom det er sådan en rar måde at starte dagen, og sov i stedet for lidt længere. Ikke sådan rigtig længe, men lige lidt længere, end jeg plejer. Og så var der tid til at se Go’ Morgen Danmark, kredse om morgenmaden og slubre kaffe. For der er intet, der kurerer (eller i hvert fald hjælper på) træthed og stress, som en god morgen med god tid, god mad og god kaffe. Kaffe er i det hele taget en nødvendighed, når søvnen er minimal. Det var dejligt med en rolig morgen, og jeg krydser fingre for at jeg med lidt selvforkælelse kan få kureret denne træthed med tilhørende hovedpine og ubehag. Vil i hvert fald sørge for at være god ved mig selv resten af dagen, og regner således med at eftermiddagen skal bruges på en løbetur og en gang yoga i solskin.

God dag til jer alle<3

IMG_8951

Morgenmaden bestod (selvfølgelig) af en af de gode bananpandevafler, der er min foretrukne morgenmad, når jeg har lidt ekstra tid og vil forkæle mig selv. Vaflen røres sammen på ingen tid, og topping + kaffe kan gøres klar, mens den bager. Basisopskriften på vaflerne, der også kan steges som pandekager, kan I finde her, og som topping valgte jeg i dag skyr, bananskiver, bærkompot af frosne blåbær og hindbær, der blev varmet i mikroovnen med en lille smule akaciehonning, hjemmelavet nøddesmør, kakaonibs, ristede mandeflager og kokos. SÅ GODT! Hvis I ikke har prøvet vaflerne endnu, er det bare om at komme i gang – I er virkelig gået glip af noget!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting