USA 2013 #15

USA 2013 #16

Så er vi kommet til en campingplads med internet, så nu må det være tid til at opdatere bloggen. Lige nu sidder jeg i en campingstol ved siden af en brusende flod, mens der er ved at blive tændt op i grillen. Mere afslappende bliver det ikke, efter en lang dag i camperen.

Yellowstone var, for at sige det kort, fuldstændig fantastisk! Aldrig har jeg set så storslået natur! Vi havde 3 dage, hvor vi stort set kørte rundt i parken hele tiden. Både areal og oplevelsesmæssigt er National Parken meget større end de fleste kan forestille sig, og derfor var 3 dage bestemt ikke for meget! Vi kørte hårdt på og fik mast tingene sammen, og det resulterede i en meget træt familien Josiasen om aftenen.
Vejret var (desværre) ikke rigtig med os i Yellowstone, og vores sommer-garderober var alt, alt for kolde! Vi havde regnet med varme og sol, og havde derfor ikke pakket mere end ét par busker og én varm trøje hver. Men regn og kulde var hvad vi fik, og især nætterne var meget, meget kolde. Selvfølgelig var det ikke regnvejr hele tiden, og der var også en halv dag med solskin, men det avr bestemt ikke som vi havde troet. Det kolde vejr påvirkede også vores humør, og jeg må nok indrømme at jeg ikke ligefrem har været en glædesspræder. Dog synes jeg at vi fik det optimale ud af den skønne natur, på trods af vejret.

Som sagt så vi en masse (her snakker jeg primært dyr og natur) så billeder vil blive delt i emner, der så kommer på bloggen i separate indlæg. Så ovenstående billede er bare en lille teaser. Bare rolig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA 2013 #15