USA 2013 #24

USA 2013 #25

I dag er primært blevet brugt på kørsel og shopping. Vi kørte fra Lava Hot Springs i morges og kom til Salt Lake City ved frokost-tid. Her blev vi for alvor mødt af varmen, og vejrudsigten siger 41(!) grader i morgen. Det bliver varmt! Vi brugte et par timer i et outlet, hvor vi blandt andet fik købt Nike sko til hele familien og billige(!) Levis jeans. Jeg glæder mig meget til at vise jer alle mine lækre køb!

Vi ved endnu ikke helt hvad vi skal i morgen, men indlæg skal i nok få. Vi har lidt problemer med vores køleskab, så hvis det ikke er i orden, må vi nok bruge noget af dagen på at få det lavet… Men nu må vi se.

De andre er lige gået op mod poolen, så nu tror jeg, at jeg vil afslutte og indhente dem. God sommerferie til jer alle!

Skriv en kommentar

  • Haha, bare rolig! Jeg køber RIGELIGT med tøj! Knus 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hej Marie. Hvor ser det alt sammen fedt ud. Køb nu rigeligt med tøj også – som jeg kan arve:-))) kh Johanne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA 2013 #24