USA 2013 #26

USA 2013 #27

Salt Lake City, som er den by vi bor i, har sit navn efter den sø den ligger ved: Great Salt Lake. Søen er enormt salt og deraf kommer navnet. Midt i søen ligger en stor ø, Antelope Island, og den besøgte vi i formiddags. Det var egentlig et meget pænt sted, men der lugtede lidt underligt og luften var fyldt med insekter. Derudover har vi jo set fantastisk natur i starten af turen, så når vi sammenligner, har vi lidt svært ved at blive imponerede. Men drengene var da ude og bade i søen, og på trods af enormt mange fluer ved vandet (se billede nummer 3!) og rejer i vandet, så synes de vist at det var ret sjovt, at man så let kunne flyde. Mor og jeg holdt os på land, og jeg gik ikke engang med ned til vandet, hvilket jeg er ret glad for, efter jeg har set billeder af alle fluerne. På øen fik vi også set et par bisoner mere og en flok hjorte, samt en helvedes masse måger.
Igen i dag har det været enormt varmt, så da vi kom hjem til campingpladsen gik vi til poolen, hvor vi brugte resten af eftermiddagen. Jeg havde, på grund af varmen, ikke sovet særlig godt i nat, så jeg har været enormt træt hele dagen. Derfor tror jeg også, jeg vil sove nu. Imorgen tager vi ind til byen igen, og jeg regner med at der kommer et indlæg i morgen aften. Vi læses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA 2013 #26