USA 2013 #4

USA 2013 #5

I dag har vi været på river rafting, og hold nu op, hvor var det sjovt! Køreturen derud var lang, men i de smukkeste bjerge, så det var mest hjemturen da vi var trætte, der føltes lang. Vi fik ca. 1,5 time på vandet i små gummibåde, fordelt på to ture. Der er rigtig meget vand i floden lige nu, så vi blev nødt til at tage den samme lille tur to gange, i stedet for en længere. Det havde dog ingen betydning for morskaben ved de små rapids (det er små fald/bølger/strømme i vandet), for floden ændrede sig hele tiden. Vi blev rigtig våde, men havde det virkelig sjovt!

Efter raftingen var vi et smut inde i Estes Park, som er den by vi bor ved. Det var en rigtig hyggelig lille by, men også meget præget af turister! I morgen tidlig går turen videre, og det glæder vi os alle til! Hvornår jeg kommer til internet igen, kan jeg ikke sige noget om, så I må bare vente tålmodigt på det næste indlæg.

Dagens spørgsmål: Levede raftingen op til forventningerne?

Thomas: “Ja! Det gjorde det! Og mere end det! Jeg havde lidt frygtet at det var for vildt, men det var det slet ikke. Det var helt perfekt.”

Pernille: “Ja! Det gjorde det! Både i forhold til at det ikke var så farligt som jeg havde frygtet, og at det var så sjovt som jeg havde håbet.”

Marie: “Jeg havde med vilje ikke forestillet mig noget, men det var virkelig sjovt, og noget jeg gerne gør igen!”

Rasmus: “Ja.  Det var fedt at det var så vildt ved rapids’ne!”

Malthe: “Øh… Jaja!”

Skriv en kommentar

 • Mange tak:-)
  Knus Marie og co.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det virker! 🙂 Så I kan sagtens skrive kommentare på fremtidige indlæg – vi skal nok svare når vi er ved internet:-) Det lyder vildt med campingturen til Bogense!:-) Knus Marie og co

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kære alle 5
  Vi følger jer og er så misundelige.
  Fortsat rigtig god tur. Nyd det og hinanden
  Knus Johanne, Lasse og Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej alle 5! Jeg vil prøve om dette virker! Dejligt at se og høre at I har det godt og oplever en masse. Kan I ikke lige gi et praj om I modtager kommentarer? Så vil vi nemlig skrive lidt mere. Vi har det godt og er ved at gøre klar til en lille campingtur. I morgen skulle det igen blive ok vejr så da kører vi til Bogense! Vildt!! Ha ha kærligt far og mor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA 2013 #4