After Eight Brownies med Frosting

USA Roadtrip

IMG_0550

// Billedet er fra vores rejse til USA i 2013, hvor vi blandt andet var forbi den lille by, Seligman, på Route 66. Så spøjs og autentisk en oplevelse! //

Vi har rejst et par gange i USA, og hver gang forelskede jeg mig hovedkulds i det store land. Jeg blev dybt betaget af den gæstfrie og hjertevarme kultur, og de mange, mange forskellige oplevelser. For USA er virkelig et alsidigt land – inden for alle områder stort set.

Så på trods af at landet også har store problemer med ulighed (dette arbejder vi netop med i engelsk, og jeg finder det enormt interessant), og der er nogle områder, hvor jeg bestemt ikke er fan af landets kultur- og samfundsforhold, så er jeg grundlæggende ret vild med USA som et rejsemål.

Vi har besøgt New York, Florida, Californien og en række andre af de midterste og vestlige stater. Og hvert sted har været noget helt særligt, og haft nogle helt unikke ting at byde på. Florida med sine fantastiske strande, nærmest tropiske klima og et helt særligt dyreliv. New York med dunkende by-puls, kulturmix og den helt særlige ‘New Yorker’-feel. Californien med Hollywood-glam og fuld gas på “The American Dream”, kendte byer og øde områder. Wyoming med den fuldstændig storslåede natur – heriblandt Yellowstone Nationalpark, der er noget helt, helt særligt.

Og der er mange, mange andre steder. Både steder jeg har besøgt, steder jeg gerne vil besøge, og steder jeg endnu ikke kender til.

Vi har tit snakket om hvor fedt det ville være at tage et halvt år ud af kalenderen, og så køre tværs over Amerika.
Hvis jeg var typen, der kørte motorcykel, så ville jeg, uden tvivl, rejse til USA, lege en Harley Davidson og køre hele vejen ad Route 66. Det må være den ultimative motorcykeldrøm. Nok liiidt urealistisk for en som mig, men jeg kan forestille mig, hvor vild en oplevelse det må være.
På to af vores rejser, har vi rejst i autocamper. Det har været en ret fed måde, at opleve landet, og få set en masse forskelligt, så hvis jeg skulle gøre det, køre tværs over USA, ville det nok blive i sådan en.

Lige meget hvad er der utallige oplevelser, der venter på mig, og os, derovre på den anden side af Atlanten.

Sponsoreret1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

After Eight Brownies med Frosting