Lørdagslinks #4

Vaffeldag

fullsizeoutput_764e

I går var det vaffeldag! Vidste I det? Jeg har været lidt sløv til at fejre disse “mærkedage” (pandekagedag, nutelladag etc), men tænkte i går, at nu måtte det være. Jeg havde i forvejen planlagt at skulle have en stille og rolig formiddag, og så passede det jo perfekt ind med ekstra god morgenmad.

Så jeg fejrede vaffeldagen med sunde vafler, som I kan finde opskriften på nederst i indlægget, allerede fra morgenstunden.

fullsizeoutput_764f

// Perfekte toppings på vaflen: Æbletern og bananskiver, skyr, peanutbutter, dulce de leche, brombærmarmelade og kokoschip. Yum! //

Min lørdag (formiddag) endte med at være ret rar. Jeg kunne blive liggende under dynen, da mit ur ringede, og tumlede herefter direkte ud på måtten for at tage en sekvens morgenyoga. Herefter stod den på vaffelmorgenmad og kaffe, mens jeg så småt gik i gang med afleveringerne. Da jeg følte, at jeg var nogenlunde med, gik jeg i køkkenet for at lave småkager, og da de var færdigbagte gik jeg en tur med Luca i det dejlige, dejlige vejr. Hjemme igen spiste jeg sen frokost, og så var det så småt ved at være tid til at smutte på arbejde til en virkelig travl, men god, vagt.

Det var rigtig rart at have haft sådan en langsom formiddag, og det er virkelig noget, jeg sætter pris på og nyder, når jeg får prioriteret. Det er bare SÅ vigtigt at passe på sig selv, og jeg kan mærke at det er dage som disse, der giver mig fornyet energi.

Hvad lavede I i går?

fullsizeoutput_764d

Opskrift på sunde vafler til 1 person (2 små eller 1 stor):
ca. 30 g. banan
1 æg
1 bæger pasteuriseret æggehvide
2 spsk. kokosfibermel
2 spsk. havregryn
et nip salt
et nip vaniljepulver

  1. Mos bananen og rør bananmosen sammen med alle de andre ingredienser.
  2. Bag dejen til gyldne vafler i et vaffeljern.
  3. Fyld på med toppings og nyd!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslinks #4