Vierli med NÅE: Langrend

Vagabond Slip Ons

Jeg må endnu en gang konstatere at Vagabond er mit favoritmærke når det gælder sko. Med disse slip ons, som jeg netop har modtaget fra eshoes, synes jeg netop, at de, endnu en gang, formår at kombinere en enkel og smukt udseende sko, med top komfort og en enormt behagelig pasform. Der findes altså næsten ikke noget bedre, end når ens fødder kan have det rart og samtidig se godt ud. Det sporty snit, og den mere klassiske materialekombination, synes jeg spiller vildt godt sammen på lige netop dette par sko, og jeg kan næsten ikke vente med at skulle tage dem i brug med bare ankler til foråret. For slip ons ser bare lidt mindre cool ud med sokker i. Desværre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vierli med NÅE: Langrend