Grillsæson

Vesterdal Festival

Jeg knuselsker oplevelser med efterskolen, og sørger altid for at nyde dem i fulde drag. Der er nemlig ikke længe tilbage på NÅE, og jeg ønsker at få det allersidste ud af efterskoleåret. I torsdags havde vi netop en af disse helt særlige efterskoleoplevelser, da vi hele skolen kørte til Vesterdal Festival.

Det er en musikfestival, der afholdes på Vesterdal Efterskole, for efterskolerne på vestfyn. Vi var 7 efterskoler, 7-800 mennesker, samlet, og havde en herlig dag med forskellige musikalske indslag. Hvor meget efterskolerne bidrog med, var vidt forskelligt. Nogle havde et par indslag, mens andre havde over 30! Vores MOT-band (Made Of This) spillede 5 numre, vores HHC-dansehold (White Illusion) viste hvad de kan, solisterne Emilie og Laura sang hver et par smukke sange akkompagneret af vores musiklærer A.D., og “Lortebørnene”, et band med fire medlemmer (to sangere og to guitarister), spillede også et par numre.

Vi andre gik rundt på pladsens fire scener, hvor der hele tiden var forskellige indslag. Der var grundlæggende rigtig god stemning, og vi var virkelig heldige med vejret. Der havde været lidt trusler om regn, men det holdt tørt hele dagen!

Arrangementet varede fra 12 til 20, så det var en lang dag, og vi var godt trætte da vi kom hjem til skolen. Men det var sådan en rar oplevelse, og jeg er så glad for at vi også laver sådanne ting med skolen. Det bringer os lidt tættere sammen, når vi er på tur sammen. Og så bliver jeg bare så pisse stolt af min skole, elevholdet og mine venner. For de var bare dygtige og jeg er så uendelig glad for, og føler mig så utrolig priviligeret at, jeg har fået lov til at stifte bekendtskab med så dejlige mennesker, og at skolen har dannet så fantastiske rammer omkring dette år, hvilket har gjort at et helt særligt fællesskab er opstået. Jeg føler mig virkelig heldig.

Hvis I vil se lidt mere fra Vesterdal Festival, kan I tjekke Jakob Gebauers video fra dagen ud lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillsæson