Chokoladesmørepålæg

Søvn (og mangel på samme)

tumblr_o34mlcNjhc1u9bktno1_1280

Sundhed er mange ting. Det er en noget subjektiv og individuel ting, og jeg er sikker på at der findes ligeså syn på og udgaver af sundhed, som der findes mennesker.

Men alligevel er der nogle helt grundlæggende, simple ting, der definerer sundhed i den bredeste forstand, hvor alle tages over en kam. Det er noget med sund kost, motion og søvn. De to første er rimelig simple, og noget man selv kan styre 100%

Det er også de to jeg selv har lettest ved at “opfylde”. Grundlæggende set spiser vi sundt og naturligt herhjemme, og motion er også noget, jeg prioriterer højt. (Mere om “min” sundhed generelt i et andet indlæg)

Men søvnen, den halter ofte lidt efter hos mig. Jeg ville ønske jeg var sådan én, der bare sov som en sten, og vågnede op og følte mig helt udhvilet. Sådan er det bare rigtig sjældent. I perioder har jeg rigtig svært ved at finde ro og falde i søvn, og i andre perioder vågner jeg mange, altså som i 7-10 gange, i løbet af en nat. Det giver minus på overskudskontoen, og er kilde til mange frustrationer.

Jeg tror, at det delvist er medfødt. Min far har også altid sovet dårligt, og jeg tror jeg har arvet dette søvnmønster. Men jeg tror også, at det bliver værre i perioder, hvor jeg har meget om ørerne.

Jeg synes ellers, at jeg har forsøgt meget. Forsøgt mig med varme bade og store krus the, naturmedicin og mindfullness. Vi har endda købt en rigtig god topmadras til mig, i håbet om at det vil have indvirkning på min søvn. Jeg tror nemlig det er vigtigt, at give sig selv de bedste forudsætninger for at få en god nats søvn. Og en ordentlig madras, dyne og pude er altså rigtig vigtigt!

Det ved de hos Bedre Nætter der med gratis fragt, prisgaranti, 30 dages returret og super god service leverer forskellige senge, boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser, sovesofaer, dyner og sengetøj.

Sponsoreret1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladesmørepålæg