Julerabat på Dr. Martens

Vindues Dekoration & Lidt om Hverdagsforkælelse

IMG_3870

Jeg kan så godt lide, når der er pænt på mit værelse. Det giver lidt ekstra overskud, når mine omgivelser er rare og hyggelige. Det giver en god atmosfære, som gør at jeg nyder at være på mit værelse. Og det er rigtig rart, at have den lille “hule”, at søge tilflugt i.

Derfor sørger jeg også for en gang i mellem at forkæle mig selv med blomster. Når nu jeg ikke har nogen i mit liv, der regelmæssigt giver mig blomster, må jeg selv gøre det. På efterskolen havde jeg en god tradition, hvor jeg ca. hver anden fredag (de weekender, hvor jeg blev på skolen) købte en buket friske blomster til min vindueskarm. Sådan en smule hverdagsforkælelse, er ikke sådan at kimse ad.

Og lige netop den her kombination af blomster, er jeg helt vild med for tiden: Nelliker i en smuk, gylden, rosa nuance, og eucalyptusblade, der har en fin facon og en støvet grøn farve. Sådan et pænt makkerpar, synes jeg.

De står i min Lyngbyvase, i selskab med to kobbervaser fra Bolia, en lille, ny lysestage fra Søstrene Grene og en hvid hyacint i en glasvase. Marmorlysestagerne kan jeg ikke huske, hvor er fra.

Hvad gør I, for at forkæle jer selv en gang i mellem?

IMG_3871 IMG_3873 IMG_3874 IMG_3875

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julerabat på Dr. Martens