Små Ting

Voksendrømme

For tiden går jeg med nogle ret vilde tanker. Fremtiden og hvad jeg gerne vil, efter gymnasiet fylder rigtig meget – nok fordi der “kun” er et år tilbage. Jeg begynder altså at kunne se en ende på gymnasietiden og derfor melder spørgsmålet; “hvad skal jeg så bagefter?” sig.

Der er ingen tvivl om at jeg skal have et sabbatår. Jeg tror, jeg skal have et år til at mærke helt efter og finde ud af, hvilken retning jeg skal gå i. Jeg håber også at det kan blive et år, hvor jeg kan udfordre nogle grænser og udforske verden. Jeg håber at mit sabbatår kan blive fyldt med oplevelser, men også rykke mig tættere på det voksenliv, som jeg gerne vil leve. Altså lige del hårdt arbejde og fornøjelser.

Mit voksenliv har jeg nemlig en del forhåbninger og drømme om. Jeg drømmer om mand, hus og børn – et helt almindeligt liv, hvor jeg vigtigst af alt er omgivet af mennesker, jeg elsker og som elsker mig, samt er glad hver eneste dag. Ikke konstant glad (for det ved jeg, at man ikke kan være), men grundlæggende tilfreds og taknemmelig, med små glimt af hverdagslykke.

Og hvad skal så danne rammen om disse fremtidsdrømme? Jo, jeg går og drømmer om at købe mine bedsteforældres hus. Forhåbentlig skal de ikke flytte lige foreløbigt, men jeg drømmer om at kunne overtage det om en 5-10 år, når de ikke vil bo der længere. Idéen er lige nu kun på drømmestadiet, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke over de praktiske ting. Et af de store spørgsmål er om det er for tidligt at gældssætte sig, samt alle de praktiske foranstaltninger, der er ved en investering som en bolig. Heldigvis er der masser af hjælp at hente i forhold til rådgivning (der er fx. en boligadvokat i Odense, der ville kunne hjælpe, hvis det blev aktuelt).

Jeg ved godt, at det er store drømme og jeg måske skulle nøjes med at drømme om sko, tasker og kjoler lige nu, men jeg kan alligevel ikke lade være med at lege med tanken. For det ville være fantastisk at etablere og skabe mit eget voksenliv ud fra et hus, hvor jeg har så mange skønne minder.

Jeg fortsætter med at drømme, og så håber jeg at det bliver en realitet en dag.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Americandreams og Hviid Advokater

1 kommentar

  • Mormor og bedstefar

    Jamen så må vi jo se. Nu bliver vi da foreløbig i mange år endnu. Men det er da også en dejlig tanke for os.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting