InstaMoments #57

Wauw! Flødeis! Uden tilsat sukker!

IMG_5792

Sidste fredag var jeg ude og køre en lille tur om formiddagen. Jeg skulle nemlig kun have ét modul over middag, så jeg havde tid til at løbe(køre) lidt ærinder. Først kørte jeg min mor på arbejde, og så kørte jeg videre, på jagt efter is. Ja, is.

Wauw! havde nemlig været så venlige at give mig mulighed for at prøvesmage deres is, der er forholdsvis ny på markedet. Men at sende is er lidt besværligt, og jeg måtte derfor selv ud for at opstøve det. Det forhandles i Kiwi, Min Købmand, Spar og Meny, og jeg nåede i både en Kiwi og en Min Købmand, inden det lykkedes mig at finde de varianter, jeg gerne ville have fat i: Jordbær, chokolade og vanilje. Der findes flere varianter (lakrids, pistacie og karamel), men det var disse, det kunne lade sig gøre at få fat i, og så kørte jeg glad hjemad, smækkede isen i fryseren, og begyndte så småt at glæde mig til at skulle testsmage den om aftenen.

IMG_5793

Min familie var helt med på idéen om at prøvesmage isen om aftenen. Og vi var alle MEGET begejstrede! Hold nu op, hvor det smagte godt! Isen var super cremet og havde den lækreste smag. Det, der som sagt er Wauw!-faktoren ved isen, er at den er lavet helt uden tilsat sukker, men uden at gå på kompromis med smagen og konsistensen. Det er altså en flødeis, præcis som vi kender den, men mere lowcarb og med knap så meget påvirkning af blodsukkeret. Ren win-win! Generelt set, og helt ærligt, synes jeg faktisk, at disse er på niveau med almindelig is – hvis ikke bedre. Jeg synes, at man kan smage at der her er brugt de bedste ingredienser og naturlige smage.

IMG_5779

Vaniljeisen var spækket med de fineste vaniljeprikker. Jeg kan faktisk ikke huske, at have set en vaniljeis med så meget vanilje. Den smagte som en god, cremet, gammeldags flødeis. Det var Malthes favorit, og vi andre var også meget begejstrede. Og selvom smagen var meget plain, så var der ingen bismag af sødemidler. Den ville være helt ideel at servere til en lun brownie eller rabarbercrumble.

IMG_5778

Chokoladeisen var min yndlings. Den var cremet og blød, og med en dyb, fyldig og rund smag af chokolade. Synes vitterligt, at det er en af de bedste chokoladeis, jeg nogensinde har smagt, så det er i den grad én, jeg kommer til at købe igen. For udover den fantastiske smag, så kan jeg også godt lide Wauw!‘s idé og koncept: At man kan få en lækker flødeis, uden tilsat sukker, og dermed ikke fylde sin krop med unødvendigt sukker. For det er altså de færreste, der ligefrem trives på sukker. Ikke at man behøver at være fanatisk, men når der nu findes produkter som denne is, hvor man får hele smagen, uden sukkeret, så ser jeg ingen grund til ikke at vælge den mulighed.

IMG_5780

Normalt er jeg ikke så meget til jordbæris. Synes tit det smager kunstigt og syntetisk – og slet ikke rigtigt af jordbær. Men denne! Den var god! Den smagte faktisk mildt og friskt af jordbær, på en naturlig og behagelig måde. Og igen var konsistensen helt perfekt. Forestiller mig at det er den perfekte børnescoop.

IMG_5773

Da vi spiste isen, linede vi op til en lille “isbar” derhjemme. Med ristede hasselnødder og ristet kokos, hakket chokolade og M&Ms, friske jordbær og blåbær, samt flydende karamel og chokoladesovs (der ikke er med på billedet). Og så var der selvfølgelig frit valg af de tre varianter. Hvis man tog alle tre, var det præcis som at være tilbage til den trefarvede is fra barndommen. Bare med bedre smag, bedre konsistens og uden sukker!

IMG_5785

Alt i alt kan jeg ikke andet end at anbefale Wauw!s flødeis. Det er noget af det bedste på markedet, og jeg er helt vild med, at det er uden sukker. Jeg glæder mig til at se, hvad teamet bag isen finder på, og om der kommer flere produkter på markedet. Jeg har hørt rygter om nogle laktosefrie varianter, så intolerante også kan nyde is, og så har jeg også set, at der er kommet nogle jordbærispinde i butikkerne!

Og så tror jeg, at jeg vil fylde min fryser op, inden sommeren kommer. Jeg synes, I skal gøre det samme.

Isen er sponsoreret af Wauw!, men holdningerne i dette indlæg er udelukkende mine egne, og min helt ærlige mening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

InstaMoments #57