Rødbede Falafel-Vaffel

Weekend! Men en travl en af slagsen…

img_6269

Jeg har haft den længste uge længe. 4 moduler ugens første 4 dage og en god stak lektier og afleveringer oveni. Derudover arbejde, træning, et besøg hos kraniosakral, hverdagssysler som oprydning og madlavning, samt andre ting i den dur, der skulle presses ind og passes. Så der har været run på, og jeg kan ikke engang slappe helt af her i weekenden. For imorgen skal jeg arbejde hele dagen, og på søndag får vi huset fuld af gæster til fødselsdagsbrunch- og fejring af min mor.

I dag droppede jeg derfor fredagsbar og har så brugt min eneste rigtige “frie” eftermiddag og aften i denne uge på at handle ind til weekenden med min mor, en løbetur og tyskaflevering, og så også blot lidt tid til at lave ingenting og kigge ud i luften. For jeg har på fornemmelsen, at i dag er det eneste tidspunkt, jeg har tid til det her i løbet af weekenden.

Så hvor meget, jeg får tid til at tjekke ind herinde, kan jeg ikke sige noget om. Jeg håber der bliver tid til et lille hej (og måske kunne jeg få planlagt lidt indlæg til jer nu), men ellers må i have en mægtig dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede Falafel-Vaffel