Julemarked

Yndlings Juleopskrifter fra Gemmerne

julekagerBrunkagerhonningkagerkokoskranse og pebernødder er de småkager, der bliver bagt år efter år herhjemme, efter præcis de samme opskrifter

Ih, den søde juletid! Nyder I det også? Der er så mange hyggelige ting at lave, og mange lækre ting at kokkerere og spise, ikke mindst. Alt for meget, til at det hele kan nåes. Så der må prioriteres lidt, så det bedste bliver udvalgt. Og så må julesæsonen jo bare udvides lidt ind i januar, eller også må de lækkerier, der ikke nåes i år, gemmes til næste år. Jeg vil hellere glædes over det jeg når, end ærgres over det, jeg ikke når.

Gennem tiden, er der kommet en del julede opskrifter på bloggen. Jeg har her samlet dem i ét indlæg, så I kan blive inspireret. Der er salater, morgenopskrifter, varme drikke og massevis af konfekt og søde sager!

Foruden disse opskrifter, der er fra tidligere år, har jeg i år også delt julebiscotti, 3 x grønkålssalat, mini jule flødeboller og resultatet af årets konfektdag.

Del meget gerne jeres yndlingsopskrifter!

IMG_3666Julelattelatte med kakao eller chai latte at varme sig på

Christmas-Inspired-Müsli11Knasende julemüsli – helt perfekt på en portion skyr, sammen med æbletern og granatæblekerner

Chokoladekarameller-med-Mandler-og-Pistacienødder11Små chokoladekarameller med mandler og pistacienødder, der smager helt fortrinligt og er noget så fine, og så endda helt uden sukker, smør og fløde!

Julet-Rødkålssalat01På vores bord skal der også en julet rødkålssalat, når det bliver juleaften

IMG_3517Helt klassiske havregrynskugler, der vækker rare barndomsminder

konfektForskellige former for marcipan konfekt – eventuelt lavet med hjemmelavet marcipan.

Kålsalat-med-Granatæble-Peanuts0En anden salatfavorit her i de kolde måneder er kålsalat med peanuts og granatæblekerner. Ja, faktisk alle former for kålsalater (har nogle opskrifter med grønkål, der kommer på bloggen inden længe)

Marcipan-Dates11De her dadler med marcipan og chokoladeovertræk er virkeligt vanedannende. Så, så, så gode!

IMG_4064En morgenmadsfavorit herhjemme er sunde julevafler – serveret med lækker hjemmelavet julesirup og æblekompot

Julede-Luksus-Dadelkugler1Af de lidt sundere julelækkerier er der luksus dadelkuglerne med julesmag. Tror snart, jeg må lave sådan en portion!

IMG_3862De bedste og nemmeste morgenboller er helt perfekte til at servere på et jule-morgenbord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemarked