GreenOS // Lidt om Veganisme & Plantebaseret Kost

Fall Season 2017

fall2017

Det er på vej mod efteråret, og jeg er derfor begyndt at kigge lidt på, hvad jeg skal/vil opdatere min garderobe med, når vejret bliver koldere. Jeg har efterhånden fået opbygget en rimelig god basisgarderobe med mange ting, der kan kombineres på kryds og tværs, og sidste år fik jeg også investeret i et par gode sweaters, som jeg kan bruge de næste mange, mange efterårs/vintersæsoner. Meeeen, man kunne vel altid bruge lidt nyt, ikke sandt?

På collagen herover har jeg samlet lidt sager fra Saint Tropezs website, www.sainttropez.com/dk, og et par lækre ruskindshandsker fra Neye. Et par tynde ruskindshandsker er nemlig noget af dét, jeg godt kunne bruge til det kommende efterår. Sådan et par, man altid kan have liggende i tasken til kolde morgener og kølige gåture. Jeg bryder mig ikke så meget om læder, da jeg synes det bliver lidt for poleret og shiny, men til gengæld er jeg mægtig glad for ruskind, som jeg synes er både pænt og blødt. Hvis I også vil kigge lidt på handsker fra Neye, så følg linket her.

De andre ting, jeg har samlet på collagen er som sagt fra Saint Tropez. Det er sådan et mærke, som jeg (stort set), altid kan finde noget pænt hos, men som også laver tøj til kvinder fra min mors generation. Der er altså lidt for alle, men fælles er at det er lækre materialer, pæne snit og rimelig “basic”. Af tingene herover er jeg særligt vild med kjolen, som jeg synes er ret fin og anderledes, uden at være for meget. Tænker at den ville være rigtig god til lidt pænere anledninger, men uden at den også bliver for stiv og formel. Sådan en kjole, som man føler sig godt tilpas i. Derudover synes jeg at trench coaten er ret nice, og den minder meget om sådan én, jeg har drømt om. Bortset fra at den er i camel. Den er skam pæn, men jeg tror mest jeg hælder til en sort jakke. Men pasformen, den er helt perfekt! Mon ikke, det kan lade sig gøre at finde noget lignende?

Hvad skal I tilføje til jeres efterårsgarderobe?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med sainttropez.com og neye.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GreenOS // Lidt om Veganisme & Plantebaseret Kost