Små Ting

Min Træning // Uge 33

img_9990

Sidste uge var god. Både i al almindelighed, men bestemt også på træningsfronten, hvor jeg nåede en masse gode træningspas. Jeg var super motiveret, hvilket resulterede i nogle rigtig gode træninger – både styrke og løb. Motivation er en kæmpe faktor, når det gælder træning. Både i forhold til at komme afsted, men bestemt også i forhold til hvor god en træning, det bliver. Det bliver kun rigtig fedt, hvis man har hoved og mindset med sig! Det giver lidt ekstra kræfter og lyst til at presse sig selv, og så bliver resultatet også derefter. Det er som om at udskillelsen af endorfiner og effekten generelt bliver bedre, hvis man er motiveret.

Mandag: 5 km løb + 7,5 km gåtur med min mor og Luca

Tirsdag: 75 min full-body styrketræning

Onsdag: ca. 6 km intervalløb (1 km opvarmning, 4 runder á 5 x 30-20-10 (ca. 4 km), 1 km nedkøling)

Torsdag: 30 min yoga

Fredag: 6 km løb

Lørdag: 60 min full-body styrketræning

Søndag: 4 km løb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små Ting