Græskar Smoothiebowl

Simple Smykker fra Aveny

aveny

// 1: Skagen dameur – Ditte Collection // 2: Beautiful World i sølv // 3: Ring med ferskvandsperle // 4: Ørestikker Half i oxideret sølv // 5: Ørestikker Circle i forgyldt sølv // 6: Beautiful World i forgyldt sølv //

Jeg er ikke en pyntesyg smykkepige, men holder nu alligevel af helt simple smykker. Jeg kommer aldrig til at ønske mig glitter og diamantringe, men helt enkle smykker synes jeg kan være  flotte.

Ovenstående smykker, som jeg har samlet på collagen, er eksempler på smykker, jeg rigtig godt kan lide. Jeg synes det er super fint, når metallet er matteret, så de ikke fremstår så “shiny”, og så, synes jeg, at simple former og faconer, uden så meget tingel-tangel, er at foretrække. På den måde føler jeg mig ikke alt for “stadset op”, hvilket jeg let kan, hvis jeg har smykker på, der ikke er mig. Det er ligesom, hvis man har noget tøj på, man ikke føler sig tilpas i. Det er ikke særlig rart, og det er altså bare så vigtigt at føle sig tilpas i det tøj man har på, og med de accessories man bærer.

Smykker er selvfølgelig en helt individuel sag, og jeg synes også at diamanter og guld kan være flot til nogen, det er bare ikke mig. Jeg er mere til smykker som dem, jeg har samlet på collagen herover. Særligt “Beautiful World” smykkerne, der er fra ByBiehl, synes jeg er virkelig fine!

Hvad enten i er til mere afdæmpede smykker som jeg, eller til mere glitter og glamour, kan I finde masser af smykker hos Aveny. Det er der, jeg har fundet ovenstående, og de har altså rigtig meget fint i deres sortiment. De forhandler bl.a. ure fra brands som Daniel Wellington og Skagen, og smykker fra ByBiehl og Nordahl Jewellery. Hvis I er interesserede, kan I se mere her – der er rigtig meget godt og noget for enhver smag!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Aveny

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar Smoothiebowl