Simple Smykker fra Aveny

Sydspanien 2017 Pt. 5 // Fuengirola

img_4480// Vi boede i den hyggeligste lille “pueblo” – et boligområde med små huse og fælles pools – nær byen Fuengirola //

Jeg fik aldrig delt de sidste dage af vores sommerrejse med jer. Og det synes jeg var en skam, for der var mange fine steder og oplevelser, jeg gerne ville dele med jer. Jeg vil gerne have en komplet guide/gennemgang af ferien at se tilbage på. For lige så vel som bloggen er et sted for inspiration til jer så er det i høj grad også en dagbog, som jeg selv kan bruge til at mindes og kigge tilbage.

Hvis I læser med herinde, ved I nok, at vi i sommeren var på en rundrejse i det sydlige Spanien. Det var den skønneste ferie, der kombinerede både byliv og afslapning i perfekt harmoni. Vi havde først 8 dage, hvor vi kørte rundt til byerne Tarifa, Sevilla, Granada og Ronda, for så at slutte med 6 dage i Fuengirola. Og det er netop hertil, vi er nået i min lille føljeton.

I Fuengirola, en lille kystby ikke så langt fra Malaga, havde vi lejet et lille feriehus af en af min fars kollegaer. Et dejligt, dejligt sted, i en lille pueblo, med et lille hus, en fin terrasse og et par fælles pools, vi kunne bruge. Her stod den bare på 100% afslapning – det var  rart og tiltrængt efter nogle virkelig gode, men også lidt hårde, dage på farten. Særligt drengene nød at kunne sove længde, bade i pool og spise is dagen lang, og de var ikke meget for at opgive timer ved poolen og i huset, for mindre udflugter. Liiiidt udflugter fik vi dog overtalt dem til, hvilket jeg vil vise jer i et andet indlæg. For nu vil jeg vise jer, hvad vores dage i Fuengirola blev brugt på:

img_4483// Vores lille hus, der var vores hjem i 6 nætter //

img_8951// Solbadning på græsset //

img_8960// Yndlings-ferie-aktiviteter: Krydsord og læsning //

img_4772// På ture til stranden i Fuengirola //

img_4780img_9314// Solslikning og læsning på stranden //

img_4782img_8979// GODE is! Her en helt mørk chokoladeis og en sukkerfri kaffeis, der lynhurtigt smeltede i varmen //

img_8967// Morgenløbeture med min far – bl.a. på strandpromenaden //

img_8993// Vores yndige lille hus //

img_9124// Friske juices på Organic Café i Fuengirola //

img_4786// Helsekost-shopping //

img_9038-2// Morgenyoga på terrassen //

img_9174// Treat i varmen: Starbucks “Skinny Latte” iskaffe //

img_9175// Aftener med simpel, god mad på terrassen. Her tomatsalat, grillet kylling, spansk tortilla, hummus, avokado og grøntsagsstave //

img_9337// Timevis af leg og sjov i poolen. Drengene brugte ca. halvdelen af tiden i Fuengirola i poolen! //

img_9050// Mere strand med friskpresset appelsinjuice fra supermarkedet //

img_4956// Aftener på terrassen med alle mine yndlings //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Smykker fra Aveny